صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          12/11/1402          17:17
    عنوان خبر : زمان پرداخت شهریه برای انتخاب واحد ترم جدید
  خلاصه خبر :

دانشجوی گرامی:

با توجه به شروع انتخاب واحد ترم بهمن از دوشنبه لطفاً نسبت به پرداخت بدهی شهریه و شهریه ثابت ترم جدید برای انتخاب واحد حداکثر تا تاریخ 15 بهمن 1402  اقدام فرمایید.

در روز انتخاب واحد، امکان پرداخت شهریه وجود ندارد.

مبلغ بدهی هر دانشجو و شهریه ثابت از قسمت ورود اعضای سایت و سپس قسمت مالی مشخص است. لطفا عکس فیش واریزی را در ایتا ارسال فرمایید یا به دانشگاه تحویل دهید.

بدیهی است دسترسی انتخاب واحد برای دانشجویانی خواهد بود که در موعد مقرر نسبت به پرداخت شهریه اقدام فرمایند.

همچنین گروه های درسی که امکان تکمیل ظرفیت آن ها وجود دارد برای دانشجویانی خواهد بود که در زمان مقرر شهریه خود را پرداخت و زودتر انتخاب واحد خود را ثبت نمایند.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :