صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          15/06/1401          14:51
    عنوان خبر : تمدید: انتخاب واحد با تاخیر
  خلاصه خبر :

زمان انتخاب واحد با تاخیر برای دانشجویانی که در مهلت مقرر موفق به انتخاب واحد نشده اند برای آخرین بار تا 16 شهریور  تمدید شده است.

مهلت فوق به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

انتخاب واحد به صورت اینترنتی و غیر حضوری می باشد.

به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ سلامت، دانشجویان مراجعه حضوری در زمان انتخاب واحد نداشته باشند و چنانچه مشکلی در زمینه انتخاب واحد داشتند با شماره تلفن 32820793 تماس بگیرند.

دانشجویانی که به هر دلیلی تا تاریخ 16 شهریور انتخاب واحد خود را از طریق سایت اینترنتی انجام ندهند برای آنان مرخصی تحصیلی در ترم جاری لحاظ خواهد شد.

ضمناً دانشجویان کارشناسی ارشد که در ترم های قبل واحد پایان نامه را اخذ نموده اند و به هر دلیلی موفق به دفاع نشده اند باید در ترم جدید مجددا نسبت به انتخاب واحد درس پایان نامه اقدام نمایند.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :