صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          17/02/99          10:43
    عنوان خبر : اطلاعیه برگزاری کلاسهای آنلاین و تاریخ شروع کلاسها
  خلاصه خبر :

تاریخ شروع کلاسها 2 اسفند 99 می باشد.

به اطلاع کلیه دانشجویان می رساند تمامی کلاسها در ساعت خود آنلاین برگزار خواهد شد و سامانه ای که از آن استفاده می شود در دانشگاه های مادر از جمله دانشگاه شهید باهنرو دانشگاه ولی عصر رفسنجان و همچنین دانشگاه آزاد هم مورد استفاده قرار می گیرد.

کلیه دانشجویان از این به بعد بایستی در روز و ساعتی که طبق برنامه هفتگی برای درس های ترم جاری خود طبق برنامه انتخاب واحد در نظر گرفته شده است در کلاسهای آنلاین به صورت اینترنتی شرکت کنند.

زمان کلاس آنلاین طبق برنامه هفتگی قبلی می باشد.

در صورتی که استاد درس غیر از ساعت کلاس، روز و ساعتی را به عنوان کلاس جبرانی اعلام کند در آن روز و ساعت هم کلاس جبرانی تشکیل خواهد شد که زمان آن یا از طریق گروه های فضای مجازی استاد یا از طریق سایت دانشگاه اطلاع رسانی خواهد شد.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :