صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          12/10/95          12:7
    عنوان خبر : کارت ورود به جلسه امتحانات
  خلاصه خبر :

نکات قابل توجه کلیه دانشجویان:

1- امکان حضور در جلسه امتحان بدون کارت ورود به جلسه وجود ندارد.

2- کارت ورود به جلسه را می توانید از سایت دانشگاه به آدرس www.farhikhtegan.ac.ir   از قسمت ورود اعضا و با نام کاربری و کلمه عبور خود دریافت و پرینت نمایید.

نام کاربری عبور کلیه دانشجویان شماره دانشجویی می باشد.

کلمه عبور دانشجویان به صورت پیش فرض شماره شناسنامه می باشد که دانشجو می تواند از منوی امکانات - تغییر کلمه عبور آن را تغییر دهد.

کارت ورود به جلسه از منوی امکانات قابل دریافت و پرینت است.

3- در صورت عدم تسویه حساب مالی شهریه امکان دریافت کارت ورود به جلسه وجود ندارد.امکان پرداخت شهریه به صورت اینترنتی بدون مراجعه به دانشگاه وجود دارد.
(در روز امتحانات به دلیل همکاری کلیه پرسنل دانشگاه در برگزاری امتحانات امکان تسویه حساب و دریافت کارت ورود به جلسه وجود ندارد.)

4- در صورت انجام ندادن نظر سنجی ارزشیابی اساتید امکان دریافت کارت ورود به جلسه وجود ندارد.

5- لازم است پس از پرینت کارت ورود به جلسه برای تایید و مهر آن به امور مالی دانشگاه مراجعه نمایید.

منبع خبر :
    نویسنده خبر :