صفحه اصلی          قوانین آموزشی          تقویم آموزشی          سایتهای مرتبط          نظرها و پیشنهادها          ارتباط با ما

تاریخ خبر :          05/06/92          20:3
    عنوان خبر : مهمترین موارد آئین نامه آموزشی جدید (فقط برای ورودی های 91 به بعد)
  خلاصه خبر :

مهمترین موارد آئین نامه آموزشی جدید (فقط برای ورودی های 91 به بعد)

1.حداکثر نیمسال های مشروطی مجاز برای دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته 2 نیمسال و برای کارشناسی پیوسته 3 نیمسال اعم از متوالی یا غیر متوالی می باشد.

۲. میزان مجاز تعداد واحد انتخابی در هر نیمسال به شرح زیر می باشد:

الف- معدل زیر 12 : 14 واحد در صورتی که از محدود مجاز مشروطی طبق بند 1 عبور نکرده باشد.

ب-  معدل بین 12 تا 16 :حداقل 14- حداکثر 20 واحد

ج- معدل 17 به بالا: حداقل 14- حداکثر 24 واحد . انتخاب بالاتر از 20 واحد به شرط ارائه دروس و موافقت شورای آموزشی دانشگاه می باشد.

د- در آخرین نیمسال تحصیلی دانشجو می تواند صرفنظر از معدل کل(زیر 10 نباشد) و مشروطی تا 24 واحد اخذ نماید و از رعایت پیشنیازی-همنیازی معاف است.البته در این صورت نباید  حتی یک درس از جمله کارآموزی برای ترم بعد باقی بماند.

3.چنانچه معدل نیمسال تحصیلی کمتر از 12 باشد دانشجو در آن نیمسال مشروط تلقی شده و در نیمسال بعد حق انتخاب بیش از چهارده واحد درسی را ندارد.بنابراین با توجه به بند 2  دانشجویان مشروط بایستی در نیمسال بعد  الزاماً 14 واحد انتخاب نمایند.

4. در شرایطی که از تحصیل دانشجو حداکثر ۸ واحد درسی باقی مانده باشد می تواند هر ۸ واحد باقیمانده را در ترم تابستان اخذ نماید. اما در شرایط عادی فقط ۶ واحد در ترم تابستان ارائه می گردد.

5. تعداد دروس معرفی به استاد 2 درس نظری می باشد البته به شرط آنکه با دو این درس فارغ التحصیل شود.

6. حداکثر مهلت مجاز تحصیل دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته ۵ نیمسال (بدون احتساب دوره تابستان) و در دروه کارشناسی پیوسته 10 نیمسال(بدون احتساب دوره تابستان) می باشد.

7. دانشجویی که در یک یا چند درس نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسال های بعدی دروس فوق را با حداقل نمره ۱۴ بگذراند، نمره قبلی از کارنامه دانشجو حذف می شود و در معدل نیمسال فوق و کل محاسبه نخواهد شد.

8- تعداد واحد جبرانی برای رشته های غیر مرتبط به شرح زیر است:

الف-دوره کاردانی وکارشناسی ناپیوسته 6 واحد

ب- دوره کارشناسی حداکثر 10 واحد